Yazar: Unknown Saat: 00:48 Kategori: Yorum: Yorum Yap
Fener'e Liderlerden Büyük Şans  

Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan puansız dönüp Beşiktaş'ın kendi evinde İstanbulla puanları paylaşması sonucu şampiyonluk yolunda Fener'e büyük şans doğdu.

FENERBAHÇE'DE 4 ÖNEMLİ EKSİK

Fenerbahçe'de, cezalı Meireles'in yanı sıra, Kardemir Karabükspor maçında gördükleri sarı kartlarla bu sezon 4'üncü kartlarını alarak cezalı duruma düşen Bekir İrtegün ve Hasan Ali Kaldırım, Afrika Uluslar Kupası maçları için Nijerya Milli Takımı'nda yer alan Yobo, maçta forma giyemeyecek.

Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Aykut Kocaman, takımının önemli isimleri Yobo, Bekir ve Hasan Ali'nin yokluğunda savunmada zorunlu değişiklikler yapacak. Bu arada, sakatlığı bulunan futbolculardan Caner Erkin dünkü idmanda takımdan ayrı çalışmış, Sezer Öztürk ve hasta olan Stoch da tedavi olmuştu.

KALOĞLU'NUN SİHİRLİ AYAĞI...

Sinan Kaloğlu, Süper Lig kariyeri boyunca Fenerbahçe'ye karşı 12 maçta 7 gol attı. Sinan 4 farklı maçta Fenerbahçe'ye karşı gol atarken bu maçlarda F.Bahçe sahadan mağlup ayrıldı. 2002-03 sezonunda Altay'ın deplasmanda 1-0 kazandığı maçta galibiyet golünü atan Sinan Kaloğlu, 2005-06 sezonunda V.Manisaspor'un 5-3 kazandığı maçta da 3 gol atmış, Bursaspor'un 2006-07 sezonunda Fenerbahçe'yi Şükrü Saraçoğlu stadında 1-0 yendiği maçta galibiyet golünü atarken bir sezon sonra yine Bursaspor'un Şükrü Saraçoğlu stadında 2-0 kazandığı maçta takımının 2 golünü de atmıştı. Ayrıca S.B.Elazığspor bu sezon Sinan Kaloğlu’nun gol attığı 3 maçı kazandı.




Fenerbahçe Elazığspor maçı stat: Şükrü Saracoğlu
Fenerbahçe Elazığspor maçı saat: 19.00
Fenerbahçe Elazığspor maçı canlı yayınLig TV
Fenerbahçe Elazığspor maçı hakem: İlker Meral
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder